Tuesday, June 4, 2013


Kedai Fauziah di Pasar Kuala Pilah

Selamat datang ke website kedai fauziah di sini produk utama yang dijual adalah SANTAN dan KELAPA selain produk berasas kelapa selain itu kami ada juga menjual pelbagai barangan runcit dan produk hasil kampung yang Asli. Ini gambar kedai kami namun pada musim-musim tertentu terdapat banyak lagi produk hasilan dari kampung sekitar Kuala Pilah akan dijual di sini seperti Cendawan kayu, asam gelugor, kerdas, petai, telur itik, ulam kampung, dan lain-lain lagi . Di bawah adalah beberapa foto yang telah kami ambil untuk makluman pelanggan-pelanggan kami..


Senarai Harga Kelapa : 


1. Kelapa biji RM 1.80 - RM 2.20 per biji mengikut saiz kelapa

2. Pati Santan adalah RM 7 per KG
Beberapa barangan lain yang dijual dikedai kami.


Pelbagai Rempah Ratus dari beberapa supplier yang terkenalBelacan Dari Melaka harga dari RM1.00 - RM 2.50 sebungkusBarangan Runcit seperti garam putih dan gula pasir. Harga di antara RM 0.50 - RM 2.50/ peket

   Kerisik Kelapa Kampung. Harga RM 1.50 - RM 2.00 mengikut saiz peket


                        

Produk dari IKS kampung : Kuih Bahulu dan kuih Ros/ Kuih Goyang 

Harga : Bahulu RM 13.50

Harga kuih Ros :  RM 7 dan RM13 / bekas (mengikut saiz)


 Pati Delima Gulsan :  Harga RM 20/botol
Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan Santan dan Kelapa kami untuk majlis perkahwinan atau majlis kesyukuran dan pada musim perayaan yang akan menjelang tidak lama lagi boleh membuat tempahan anda melalui talian   

Kak Fauziah / Gee : 019-6611802

P/S : Bagi musim perayaan tempahan awal adalah digalakkan bagi mengelakkan keadaan sesak dipasar pada di hari akhir bulan ramadan. tempahan boleh dibuat 3 ke 4 hari ataupun seminggu lebih awal.


 Kami akan sentiasa kemas kini website ini untuk memberi info tentang produk tambahan dan yang terkini dari semasa ke semasa....No comments:

Post a Comment